Inschrijving Chateau Rally 2021 geopend

Gepubliceerd op 31 juli 2021 om 20:13

Beste Autoliefhebbers,


Helaas duurde het langer dan verwacht, maar wij hebben goed nieuws! De tweede editie van de Chateau Rally, die wordt gereden op zaterdag 18 september 2021, gaat door!

De Chateau Rally 2021 start dit jaar in de gemeente Aalst-Waalre. De exacte locatie communiceren wij in de week voor de rally. De rally zal finishen bij een schilderachtig kasteel net over de Belgische grens.  

Dit jaar zal de rally iets anders zijn dan voorgaande editie. In verband met de onzekerheid rondom eventuele maatregelen hebben wij ervoor gekozen om geen live entertainment aan te bieden. In plaats van een artiest kunt u genieten van een heerlijk (zittend) drie-gangen diner.

Met trots delen wij mee dat de inschrijving van de Chateau Rally officieel geopend is.  

Inschrijven voor de Spring Rally is mogelijk via deze koppeling.

De route zal wederom worden verzorgd door onze route expert Bart den Hartog. Het grootste deel van de route zal bestaan uit het bol-pijlsysteem.

Wij verwachten/hopen dat we de Chateau Rally 2021 door kunnen laten gaan zoals gepland en zoals u van ons gewend bent. Wij hebben verschillende scenario’s uitgewerkt, afhankelijk van de op dat moment geldende corona maatregelen. Indien Nederland of België beperkingen oplegt, zal zowel de start als de finish bij dezelfde locatie zijn. Mocht de Chateau Rally onverhoopt niet door kunnen gaan, wordt het volledige inschrijfgeld gerestitueerd.

Het inschrijfgeld voor een particuliere deelname aan de Chateau Rally bedraagt €325,- per equipe. Wilt u graag zakelijk deelnemen? Meer informatie hierover via deze koppeling.  

In verband met corona en het waarborgen van de exclusiviteit van het evenement zijn er een beperkt aantal startplaatsen. Vol is vol!  


Ook dit jaar hopen wij u aan de start van de Chateau Rally 2021 te mogen verwelkomen!     

 

Met vriendelijke groet,

 

De organisatie