Inschrijving Spring Rally 2021 geopend!

Gepubliceerd op 19 januari 2021 om 18:00

Beste Autoliefhebbers,

Zoals gemeld in eerdere berichtgeving zal de derde editie van de Spring Rally plaatsvinden op zaterdag 22 mei 2021. 

Met trots delen wij mee dat de inschrijving van de Spring Rally officieel geopend is. 

Inschrijven voor de Spring Rally is mogelijk via deze koppeling.

De Spring Rally 2021 start bij het meest iconische gebouw van Eindhoven: Het Evoluon. Vanuit het Evoluon vertrekt iedere equipe naar een van de meest luxe en unieke locaties van Nederland. Hier zal u getrakteerd worden op een lunch met onder andere live cooking. De rally zal finishen bij een mooi kasteel net over de grens in Limburg. 

De route zal wederom worden verzorgd door onze route expert Bart den Hartog. Het grootste deel van de route zal bestaan uit het bol-pijlsysteem en daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van een ander route systeem. 

Wij verwachten/hopen dat we de Spring Rally 2021 door kunnen laten gaan zoals gepland en zoals u van ons gewend bent. Wij hebben verschillende scenario’s uitgewerkt, afhankelijk van de op dat moment geldende corona maatregelen. 

De inschrijving voor de Spring Rally bedraagt €395,- per equipe. Wij vragen een aanbetaling om uw deelname (voorlopig) definitief te maken.


Wilt u graag zakelijk deelnemen? Meer informatie hierover via deze koppeling. 

Afhankelijk van de invulling van de dag zal het resterende bedrag bepaald worden. Het resterende bedrag zal drie weken voor aanvang van het evenement per email volgen. 
In verband met corona en het waarborgen van de exclusiviteit van het evenement zijn er een beperkt aantal startplaatsen. Vol is vol! 

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn dan horen wij dit graag.

Ook dit jaar hopen wij u aan de start van de Spring Rally 2021 te mogen verwelkomen!    

Met vriendelijke groet,

 

De organisatie

Stichting Cars & Pleasure