Spring Rally 2020 verplaatst

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 12:32

Helaas is vanwege de aangevulde maatregelen, die vanuit het kabinet getroffen zijn in verband met het coronavirus, het niet mogelijk om de Spring Rally 2020 door te laten gaan. Hieronder staat een bericht van de organisatie.

Beste autoliefhebber,

Zoals jullie allen weten heeft het coronavirus (Covid-19) ons hard geraakt, harder dan wij ons voor konden stellen. Het kabinet heeft gisteren besloten dat alle evenementen tot ten minste 1 juni niet door kunnen gaan. Dit heeft helaas ook consequenties voor de derde editie van de Spring Rally.

Door de getroffen maatregelen is het niet mogelijk om de Spring Rally te organiseren. Om deze reden hebben wij besloten om de Spring Rally te verplaatsen naar mei 2021, de voorlopige datum is 21 mei 2021. Momenteel zijn wij druk bezig om met de locaties en overige betrokkenen deze datum vast te leggen.

De locaties voor de Spring Rally 2020 zijn zorgvuldig gekozen en om deze reden blijft de opzet van het evenement staan. Alleen wordt het evenement een jaar verplaatst.

Daarnaast willen wij u erop attenderen dat Cars & Pleasure reeds bezig is met de voorbereiding van een najaarsevenement. Dit evenement staat gepland in september 2020. Hierbij houden wij de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus in de gaten. Wij zullen u informeren, wanneer het evenement daadwerkelijk door kan gaan.

De aankomende dagen wordt het reeds betaalde inschrijfgeld gerestitueerd op uw rekening.

Wij, Stichting Cars & Pleasure, willen u bedanken voor het vertrouwen in ons en desalniettemin hopen wij u allen weer te mogen verwelkomen aan de start van de Spring Rally 2021 of een van onze andere evenementen.

Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via info@cars-pleasure.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Team Cars & Pleasure